Talking Stone Film

Film Reviews & Headlines


What is wrong with me? What is it to me like? no one likes what is it that does that all men are gone when I come close what should I do to be like everyone else should I have to change in order for them to accept me? I’m a normal girl is it so hard to see? is it so hard? to love me sometimes I just want to let go sink to the bottom because I’m no longer there no one would care

100 thoughts on “Älska mig Hela filmen

 1. Varför berättar inte Alice för sin mamma om alla mobbare? Det blir inte värre om hon berättar, mobbarna får ju straff då ju:-)

 2. hello emma…very nice video…your channel is amazing my friend….i subscribed you…i draw 3D illusion drawing….have a good time

 3. En mycket mycket bra film med suveräna skådespelare och budskap. Den här filmen skulle vara obligatorisk att visa i varje skola, klass och arbetsplats. Tack för att jag fick se den.

 4. Hemsk film….när jag var ung ställde jag alltid på den mobbades sida…..hoppas fler unga vågar göra det…tänk på att det kan leda till livslång vänskap… en äkta vänskap utan en massa ytligheter

 5. 68 älska mig. Har du blivet
  Utsatt för.mobbing, Jag vet
  Hur det är jag går alltid för mig själv, För söker gör det
  Bästa med gymnastiken
  Så kommer du in i gänget
  Igen, Jag lovar det kommer att gå som en dans för sig.

 6. Älska mig. Tragiskt att en elev dör .säljes det är många
  Som sörger dig i skolan nu.
  Dessa elever borde skämmas. Tack för dig
  Underbara tjej.

 7. Hi Emma, I work as a Film curator at a Cultural Center in Bombay, India. I've already watched several Finnish films. I would love to watch this one too, however, I was wondering if u could add the Eng subs. Please 🙂 Thanks!

 8. والله. اچات معدلات المشتهيه خلتجي اريحها

 9. السبب في دمار وضياع وشتات الابناء هم الاباء حينما يتعاركون في ما بينهم وابنائهم حديثي عهد هاكذا يكون خراب البيوت ولربما يذهبون ابنائهم الى منحى تعس وهو يصبحون فريسة لذئاب تطمع ب غبات جنسية مننم وتشبع وترميهم والسبب هم الاباء الاغبياء

 10. Oh Vad ska säga😢😭
  Jag är mycket ledsen och grått så mycket. Värför några svenska ougdommar så jävlla med dom andra ougdommar.
  Dom bor i ett bra länd som Sverige. Den här filmen som är mitt situation när jag kommer ihåg. Jag haft väldigt tufft situation i mitt liv men jag har aldrig har slutat och jag kämpade så mycket ni också kan jag lova. En står kram 🤗för mig till ALLA människors i hella världen 💞
  Hälsningar Samim

 11. Begick hon inte självmord och dog eftersom man visade hennes begravning? Och sedan plötsligt i slutet lever hon igen? Fattar inte

 12. Känner igen mig så i denna filmen. Jag var också väldigt ensam en period och blev mobbad av ett gäng tjejer. Orkade till sist inte och gjorde ett suicidförsök men sen blev det bättre. Våga ta hjälp, ni där ute som är utsatta!!!❤️❤️❤️

 13. 👹👹👹👺👺👺👺👺👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👺👹👹👹👹👹👺👹👹👹👹👺👺👹👿😈😈😈👿😈👽👽👾👾😈😈😈☻👻👻☻☻👻👻☻🤖👹👺👹💩🤖💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💀☠☠💀

 14. Grät som en gris genom begravningscenen. Kommer visa denna åt mina barn då dem är lite äldre. Så viktigt budskap!

 15. Jag såg den här filmen allra första gången när jag gick i nian och var 16 år det var då i grundskolan sen när jag började i gymnasiet första året då var några andra elever dumma mot mig, men det var värre i tvåan då blev jag faktiskt mobbad. Men dom flesta av dom är ju bättre nu har blivit schystare nu när det har gått några år senare men det sitter ju i jag tänker på det rätt ofta.

 16. Jag är emot badguys jag är emot tjejer som gillar badguys för jag tycker att det är fel på badguys bara så ni vet för ingen tycker om någon som är dum.

 17. Du är den världens underbaraste flicka lyssnar inte vad de säger fula och dumma saker så dom säger till dig Det betyder att de säger till sig själv❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😭😭😭😭😭😭😭😭😭

 18. Asså jag har inga ord för filmen men det var en sak jag störde mig på.. VARFÖR KUNDE NT ALICE OCH LIAM KYSSAS! Asså jag kan nt va den ända

 19. Fantastiskt bra film, vilken klippning, vilka skådespelare. vilket budskap filmen har, alla borde se den. Fantastiskt! 5/5 toasts <3

 20. Att svensk film 2018/2019…fortfarande ligger kvar på 70-talet när det gäller ljud produktion är faan en jävla gåta…är ljudtekniker inom svensk film…tondöva!!!

 21. Såg den här första gången tillsammans med min dåvarande bästa vän, och då gick vi kanske i 2-3:an, jag vet inte om vi förstod budskapet riktigt, vi tyckte bara om filmen väldigt mycket. Nästan varje gång vi var med varandra kollade vi på den här filmen, och tids nog förstod vi budskapet. Gråter alltid lika mycket i slutet, att 1 person kan få en annan person att begå självmord är bara sjukt…de verkar inte förstå allvaret förens det är försent 🙁

 22. Denna film e så jävla sorglig!
  Fan börjar tänka på min skoltid :'(
  DRA ÅT HELVETE JÄVLA MOBBARE! >:(
  ( Ja jag vet att detta e bara en film med skådespelare osv…. men jag menade de som mobbar irl).

 23. Jag minns när jag först såg filmen i sexan.Sorgligt nog sker sådana här saker i svenska skolor.Karaktärerna är väldigt stereotypade då många karaktärer påminner mig om mina före detta klasskamrater.Offret som aldrig hittar modet till att försvara sig,mobbarna fulla av hat,vittnena som ser på men är svaga får som ej vågar hjälpa.

  Jag avskyr mobbarna,men fegheten hos de som ignorerar detta avskyr jag mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *